Het is mogelijk om aan een derde persoon (die niet over Virtual Invoice, maar wel over VI Scansend, WinBooks Connect of Logistics beschikt) toe te laten documenten via het WinBooks portaal naar een bepaald boekhouddossier te versturen (bijvoorbeeld een klant van een fiduciaire).

Als gebruiker van Virtual Invoice en het WinBooks portaal, moet u aan deze persoon toegang verlenen.

Selecteer het betrokken dossier waarvoor u toegang aan een derde wenst te verlenen en open de eigenschappen van het boekhouddossier door op te klikken.

Klik vervolgens op Gevorderd en dan op "Toegang tot het data exchange platform (DEP)".

De WinBooks Platform Manager wordt geopend in uw webbrowser. De geopende pagina geeft de toegangsrechten tot dit dossier weer.

Als de gebruiker al bestaat en je hem toegang tot dit dossier wilt geven, volstaat het om hem toegang tot het dossier te verlenen.

Als de gebruiker niet bestaat, moet u deze toevoegen in het menu 'Gebruikers'.

Wat moet de gebruiker (derde persoon) doen die uw mail ontvangt dat afkomstig is van het digitalisatieportaal?

Het digitale platform van WinBooks instellen in ScanSend