Van zodra WinBooks Connect voor dit dossier geactiveerd is, kunt u het  uitvoeren onder de instellingen van WinBooks Connect.

Deze optie, die slechts 1 keer dient te worden uitgevoerd, laat toe om de pdf-documenten die reeds aan een boekstuk werden gelinkt in dit dossier en dit voor de 2 actieve boekjaren, naar WinBooks Connect te verzenden.

Deze procedure wordt onmiddellijk opgestart. De gebruiker kan op tot het einde van de procedure niet in zijn WinBooks dossier werken.

Het is daarom sterk aanbevolen om deze procedure op te starten wanneer de gebruiker WinBooks Classic niet nodig heeft (tijdens zijn pauze, lunchpauze, op het moment dat hij het kantoor verlaat,...).

De tijd die nodig is voor het beëindigen van deze behandeling is afhankelijk van het aantal documenten en de snelheid van de internetverbinding.

Op dit moment worden enkel de documenten in pdf- formaat in aanmerking genomen.