« Previous Version 8 Next »

Het door WinBooks gegenereerde document kan als basis dienen om de neer te leggen Jaarrekeningen op te stellen, doch kan niet neergelegd worden bij de Nationale Bank.  Enkel de rubrieken worden getoond. De detail van de rekeningen wordt echter niet vermeld.

Selectiecriteria

Boekjaar

Selecteer het boekjaar waarop de balans en resultaatrekening betrekking moeten hebben

Afdruktaal

Selecteer de afdruktaal : Nederlands of Frans

Vorig boekjaar

Zet het vak Met vorig boekjaar uit indien u geen vergelijking met een vorige boekjaar wenst.

Decimalen

Kruis het vakje Zonder decimalen aan indien u afgeronde getallen wenst te bekomen.

Het programma meldt dat de officiële balans niet geldig is als de gegevens om de balans op te stellen fout zijn of ontbreken. Voorbeelden: rekeningen die niet heringedeeld zijn; de verrichting om het resultaat toe te kennen dient nog geboekt te worden.

Voorbeeld