Version 1 Next »

Tijdens het inboeken van facturen/creditnota's, laat de knop  toe om reeds ingebrachte boekingen van facturen/creditnota's voor deze klant/leverancier te recupereren.

Begin de inboeking van uw factuur met het invullen van het documentnummer, de referentie van de derde, de datum en eventueel het bedrag.

Klik vervolgens op .

De historiek van de facturen en de creditnota's voor deze derde wordt weergegeven.

Plaats u op het document dat u interesseert.  Het rechtergedeelte van het scherm geeft de details van de inboeking van het boekstuk weer.

Klik op .

De boekhoudkundige opsplitsing werd gerecupereerd.

Indien u een bedrag hebt ingevuld voor het gebruiken van deze functie, dan wordt dit bedrag in aanmerking genomen en zal het bedrag van de boekingen pro rata berekend worden.

Indien u een factuur geselecteerd hebt terwijl u zich in een dagboek voor creditnota's bevindt, dan volgen de gerecupereerde boekingen het teken van de creditnota...