« Previous Version 4 Next »

Met de LIJST VAN DE AFSCHRIJVINGSSIMULATIES, beschikbaar over 5 of 10 jaar, kan u de invloed van het afschrijvingsbeleid op de volgende boekjaren meten.

Selectiecriteria

Duur van de simulatie

Kies tussen een periode van 5 of 10 jaar.

Vaste activa

Selecteer  alle vaste activa of beperk uw lijst tot een reeks

Selectie

Duid het beginboekjaar die in acht dient genomen te worden bij het samenstellen van deze simulatielijst.

Duid vervolgens aan of

• De vaste activa die in vorige boekjaren werden aangeschaft
  • De vaste activa die in de volgende boekjaren worden aangeschaft
  • De vaste activa die tijdens dit boekjaar werden verkocht

eveneens op die lijst moeten vermeld worden.

Categorie

U kunt deze lijst beperken tot de vaste activa waaraan een welbepaalde categorie werd gekoppeld. Indien u dit wenst, dient u enkel de gekozen categorie aan te duiden.

Voorbeeld