« Previous Version 2 Next »

Standaard werkt WinBooks met een zogenaamde "klassieke" layout.
Indien u het verkiest, kunt u een andere type layout kiezen. Dit gebeurt via de menu VENSTER-LAYOUT. U hebt dan de keuze tussen de klassieke of de verpersoonlijkte layout.

Verpersoonlijkte layout

Tot op heden is enkel de Template - Technical grey beschikbaar.
Vink de optie Menu's in het wit aan indien u liever de omschrijvingen van de menu's in het wit i.p.v. grijs ziet.
Wanneer u de optie Specifieke kleuren voor klanten/leveranciers/algemene rekeningen aanvinkt, zullen de identificatiefiche van die rekeningen een gekleurde achtergrond hebben.

• groen voor de klanten
  • rood voor de leveranciers
  • blauw voor de algemene rekeningen
    Klik op om de wijzigingen op te slaan.
    De aanpassingen zullen pas zichtbaar zijn wanneer u opnieuw het programma opstart.