« Previous Version 4 Next »

Derden

In dit scherm hebben we 2 mogelijkheden:

• Ofwel opnieuw beginnen met de vorige selectie van etiketten als het vakje Nieuwe selectie niet is aangevinkt.
  • Ofwel geef je een dagboekcode en een reeks van cijfers in om de nodige etiketten te selecteren op basis van dit interval van documenten. In dit geval is vakje Nieuwe selectie aangevinkt.
    • Aantal over te slaan etiketten: indien deze etiketten op een A4 blad staan (bv X kolommen, Y rijen), bepaal je hiermee het eerst te gebruiken etiket.

Maar met dit scherm kun je geen nieuwe derde partijen selecteren, daarvoor moet je een parametreerbaar rapport maken op basis van het veld s_credate.

Artikelen