Bestaande structuren kunnen zeer makkelijk geëxporteerd worden naar een ander WinBooks View dossier dat naar dezelfde licentie verwijst.

Export van een structuur

De export van een structuur naar een ander WinBooks View dossier vereist administratorrechten.

Ga in het menu naar Management / Structuren

en klik naast de te exporteren structuur op.

Selecteer in het linkergedeelte van het scherm het dossier of de dossiers waarin u de bestaande structuur wilt kopiëren. Klik vervolgens op  , om het dossier of de dossiers naar het rechtergedeelte van het scherm te verplaatsen. Wanneer uw selectie voltooid is, klikt u op de knop

De structuur is nu gekopieerd in de geselecteerde dossiers.

Boekhouding

Zorg ervoor dat de algemene rekeningen die in de structuur zijn ingevoerd wel degelijk in de bestemmingsdossiers aanwezig zijn. Als dit niet het geval is, moet u uw structuurlijnen in de bestemmingsdossiers aanpassen.