Elke gebruiker, zowel een accountant als een ondernemer, kan een overzicht (bijvoorbeeld het Dashboard voor de Boekhouding) als homepage per dossier definiëren. Dit overzicht wordt dan automatisch geopend wanneer de gebruiker inlogt in WinBooks View.

Selecteer eerst het gewenste overzicht in WinBooks View en klik vervolgens in het menu van uw profiel op .

Selecteer vervolgens of u de gekozen pagina wilt instellen voor alle gebruikers van dit dossier of uitsluitend voor uw account.

Het opslaan van de homepage wordt bevestigd door

De volgende keer dat u verbinding maakt met dit dossier, wordt de gekozen pagina automatisch geopend voor de geselecteerde gebruiker(s).

Indien er geen specifieke homepagina voor een gebruiker werd ingesteld, dan wordt deze van het dossier genomen.

Alleen een gebruiker van View Admin-niveau kan deze keuze voor alle gebruikers maken, een gebruiker van View User-niveau kan deze alleen op zijn eigen account toepassen. Merk ook op dat de keuze die wordt gemaakt door een gebruiker op View User-niveau (dus voor zijn eigen account) voorrang heeft op die keuze die wordt gemaakt door een gebruiker van View Admin-niveau.