Selecteer uw slideshow of klik op en klik op .

Kies het gewenste type overzicht in het afrolmenu en klik op .

Klik voor de nieuwe bewaarde lijn van uw slideshow op

Definieer de titel van uw structuur en kies ofwel ofwel

Kies in de bestaande structuren de structuur die u in uw slideshow wenst te importeren en klik vervolgens op .

De tweede pagina van uw slideshow is nu voltooid. Deze is gebaseerd op een bestaande structuur 'Elektriciteitskosten' genaamd.

Het verschil tussen de 2 voorstellen resulteert in het feit dat u bij het importeren van de structuurlijnen nog steeds de mogelijkheid hebt om uw structuurlijnen te wijzigen, in tegenstelling tot de koppeling naar een hoofdstructuur.