De Vervaldagbalans, toont, in de vorm van een vervaldagbalans, het totale bedrag aan klant- of leveranciersverrichtingen, vervallen of te vervallen, in relatie tot de spildatum voor het exporteren van het boekhouddossier in WinBooks View.

Grenzen van het boekjaar

In sommige gevallen kan het interessant zijn om slechts een deel van een boekjaar te willen bekijken. Klik op  en kies het einde van uw eigen rapporteringsperiode.

Selecties

Er is geen selectie beschikbaar in dit overzicht. De selecties zijn toegankelijk in het scherm na een drill-down.

Overzicht 'Vervaldagbalans'

De spildatum voor de vervaldagbalansen in View is de datum van de laatste synchronisatie door de accountant.

Net als in andere overzichten van WinBooks View, maken de blauw onderlijnde cijfers het mogelijk om de boekingen in de boekhouding waaruit dit cijfer bestaat, via een drill-down te visualiseren.

Selecties

Standaard zijn alle derden geselecteerd.

Activeer de optie om alleen derden te bekijken waarvan het saldo <> 0 is.

Activeer de optie om derdenrekeningen op te nemen die als slapend zijn ingesteld.

Nadat u uw keuze hebt gemaakt, bevestigt u uw keuze door te klikken op .

Weergeven

Standaard toont dit rapport de top 25 partijen met een saldo.

Klik op het afrolmenu  om het aantal weergegeven derden per pagina te verhogen of verlagen (min. 10, max. 100).

Als uw overzicht meerdere pagina's heeft, selecteert u de gewenste pagina met de knoppen .

Zoeken

Het zoekveld maakt een 'full text'-zoekopdracht mogelijk. Voer in dit veld de gezochte term of het gewenste bedrag in.

Voorbeeld:

Het overzicht geeft alleen de informatie weer die in het zoekvak is ingevoerd. In het getoonde voorbeeld de derde(n) met een saldo van €65.000,00

Wis vervolgens de inhoud van het zoekveld om het hele overzicht opnieuw weer te geven.

Sorteren

Elke kolom kan worden gesorteerd, oplopend of aflopend

Klik op de titel om uw kolom te sorteren.

Verschillende sorteringen kunnen worden uitgevoerd op:

• de naam van de derde partij
  • het saldo

Export

Het overzicht 'Vervaldagbalans' kan naast het afdrukken ook geëxporteerd worden in één van volgende formaten:

• CSV
  • Excel
  • PDF