Het plaatsen van de analytische stempel in goedkeuringsmodus

Bij het openen van Virtual Invoice in de goedkeuringsmodus en van zodra het gebruik van de analytische stempel in Virtual Invoice geactiveerd is, is de knop Bewerken toegankelijk in het tabblad Imput.

Door op Bewerken te klikken, hebt u de mogelijkheid om analytische boekingen in te boeken, waarvan de velden overeenkomen met deze die in WinBooks Accounting aanwezig zijn.

Ziehier het resultaat van de analytische uitsplitsing:

Van zodra de goedkeuringen worden verzameld, wordt de aanwezigheid van analytische gegevens weergegeven in de samenvatting van de verzameling van de goedkeuringsaanvragen.

Rechtstreeks een analytische stempel plaatsen zonder goedkeuringsmodus

Alle personen die toegang hebben tot de boekhoudgegevens en die de analytische boekhouding in hun dossier geactiveerd hebben, kunnen rechtstreeks een analytische stempel op de factuur plaatsen zonder hiervoor via een goedkeuringsaanvraag te moeten gaan.

Door op Bewerken (tabblad Imput) te klikken, hebt u de mogelijkheid om analytische boekingen in te boeken, waarvan de velden overeenkomen met deze die in WinBooks Accounting aanwezig zijn.

Van zodra de analytische verdeling ingevuld en bewaard is, verschijnt de analytische stempel in het tabblad Imput.