« Previous Version 5 Next »

DE LIJST MET DE ARTIKELSTATISTIEKEN toont een overzicht van de verkochte hoeveelheden alsook de overeenstemmende bedragen per artikel.

• Selecteer de sorteervolgorde : referentie (nummer) of naam.
  • Selecteer de artikelen die op de lijst opgenomen dienen te worden : reeks nummers of namen, categorieën, verkoopdagboek, transactiedatum.

Selectiecriteria

Afdruk gesorteerd op

De artikelen kunnen op referentie, op naam of op categorie gesorteerd worden.

Overzicht

U kunt alle artikelen afdrukken, één enkel of een reeks artikelen selecteren.

Categorie

U kunt het overzicht beperken door enkel de artikelen waaraan u een bepaalde categorie gekoppeld hebt op te nemen. Selecteer in dit geval betreffende categorie.

Selectie dagboekingen

Selecteer alle dagboeken (facturen en creditnota's) of kruis de gewenste dagboeken aan. Uiteraard kan u enkel de dagboeken die aan de facturatiemodule gekoppeld zijn, selecteren.

Selectie
  • Duid een datum of een begin- en eindatum aan
  • Kruis het betrokken vakje aan om Enkel artikelen met verrichtingen te bekomen.
  • Kruis het vakje Verkorte historiek aan om een enkele regel per artikel te bekomen met het totaal van de verkopen (hoeveelheid en waarde).

Voorbeeld