De schermen van Virtual Invoice zijn aanpasbaar. U kunt deze tonen/verbergen, in grootte aanpassen naar keuze. Uw configuratie zal worden bewaard.

Om een scherm te verbergen/te tonen: gebruik de closebox van het scherm of vink aan in de afrolmenu.

Om uw scherm in grootte aan te passen, versleep de scheidingsrand, horizontaal of verticaal.

Om een scherm te verplaatsen, laat de technologie van de mobiele schermen toe, om via het klikken in het titelgedeelte van een scherm, deze te verplaatsen tot op de door u gewenste plaats (« click & drag ») en zodoende de look van uw scherm totaal te veranderen.

Wanneer u tijdens het verplaatsen op één van de pijltjes klikt, dan kleeft u het scherm op de plaats van de rechthoek die met kleur wordt aangegeven.

Wanneer u het scherm plaatst buiten één van de pijltjes, dan bekomt u een zwevend of losstaand scherm.

Maar u kunt het hoofdscherm, dat het document bevat, ook in twee delen verdelen (Menu VenstersDual View).  Dit is zeer handig wanneer u twee documenten met elkaar wil vergelijken: bijvoorbeeld een bestelbon en de bijhorende factuur. Het geselecteerde document zal dan in het actieve scherm verschijnen.

Of ook, wanneer u facturen aan het inboeken bent en u wordt door iemand opgebeld met een vraag over een ander document. Activeer de 'Dual View'. Het eerste gedeelte behoudt de factuur die u aan het inboeken bent en in het tweede gedeelte selecteert u het document dat u wilt bekijken om op de vraag te beantwoorden.
Wanneer u klaar bent, kunt u via hetzelfde menu de 'Dual View' uitschakelen.

Wanneer de 'Dual View' geactiveerd is, kunt u ook een andere optie selecteren, met name de optie Automatisch de eerste en de laatste pagina weergeven.
Met deze functie kunt u, zoals de naam al doet vermoeden, de eerste en de laatste pagina van een document met meerdere pagina's weergeven.

Voorbeeld van de weergave van twee documenten

Voorbeeld van de automatische weergave van de eerste en de laatste pagina