Virtual Invoice stelt u meerdere parameters ter beschikking om u toe te laten uw goedkeuringsbeheer zo goed mogelijk aan uw wensen te laten voldoen. U kunt deze parameters in de menu terugvinden onder BESTAND, INSTELLINGEN, GOEDKEURING.

Deze parameters laten toe aan de gebruiker (van de boekhouding bijvoorbeeld) om andere gebruikers (baas, account manager, financieel directeur, beheerder) bepaalde acties toe te wijzen (facturen goedkeuren, facturen betalen, bekijken, enz...).

Menu