De procedures voor het verlenen van toegangsrechten voor gebruikers en externe accountants aan dossiers zijn verbeterd.

Ter herinnering: elke eigenaar van een WinBooks on Web-licentie kan via zijn verdeler gratis een gratis toegang vragen voor zijn externe accountant, zelfs als zijn externe accountant geen WinBooks-licentie heeft.

Vanaf nu kan alleen de administrator van de WinBooks on Web-licentie of uw verdeler, als uw dossier is ontgrendeld, een externe accountant aan één van de dossiers van de licentie koppelen.

Instellingen - Configuratiescherm - Bedrijf

Selecteer het icoon  .

Selecteer in het tabblad 'Dossier' links het dossier waaraan u een externe accountant wilt toevoegen en klik vervolgens op .

Voer de licentiecode van uw externe accountant in, evenals zijn gebruikerslogin.

Indien uw externe accountant niet over een WinBooks on Web-licentie beschikt, wordt de licentiecode 99999999 gebruikt. Zoniet moet u de licentiecode van de fiduciaire invullen.

Voor de hierboven beschreven procedure moet de gebruikerslogin van de externe accountant in de database van WinBooks on Web vooraf worden aangemaakt.

De gebruikerslogin van de externe accountant wordt geverifieerd door WinBooks.