In sommige gevallen kan het handig zijn om de dringende memo van een derde partij weer te geven bij het inboeken van een boekstuk.

Hoe de weergave van dringende memo's activeren ?

De dringende memo wordt geactiveerd via het menu Instellingen - Configuratiescherm - Gebruikersvoorkeuren - Invoeren.

Vink het vakje voor deze activering aan, klik vervolgens op en herstart de toepassing.

Zorg ervoor dat er een dringende memo aanwezig is op het niveau van de fiche van de derde partij.

De dringende memo wordt automatisch weergegeven bij het inboeken van het boekstuk van zodra deze derde partij is geselecteerd.

Momenteel wordt de dringende memo die gekoppeld is aan een derde partij, alleen weergegeven in dagboeken van het type aankopen/verkopen /CN op aan- en verkopen van de boekhoudmodule.