Selecteer rechts in het scherm van Virtual Invoice, de facturen waarvoor u het dagboek wenst te wijzigen.

Klik vervolgens op

Selecteer met behulp van de afrolmenu's  eventueel een ander type dagboek (categorie) of een andere dagboekreferentie. Bevestig uw transfer met behulp van de knop  .

De documenten werden naar het nieuwe dagboek verplaatst.

Deze procedure voor het wijzigen van het type dagboek of dagboekreferentie kan worden uitgevoerd op documenten die al dan niet een OCR-herkenning hebben ondergaan.