Om uw identificatiefiches lichter te maken, biedt WinBooks on Web u een tool om ongebruikte identificatiefiches te deactiveren.

Deze nieuwe tool is toegankelijk via het menu Tools - Boekhouding - Zet referenties op inactief.

Hoe deze tool gebruiken?

Bij het openen van een nieuw boekjaar zal WinBooks on Web aanbieden om inactieve referenties te verbergen.

Selecteer in het venster de bestanden waarvoor u de ongebruikte referenties wilt deactiveren en klik vervolgens op de knop .

Afhankelijk van het aantal boekjaren in uw dossier, zou u bijvoorbeeld kunnen vragen om de referenties waar geen transacties op geboekt werden gedurende 2 boekjaren, te deactiveren.

De soorten bestanden/fiches die in deze tool worden aangeboden, zijn afhankelijk van de modules die de licentie hebt. Het is gebaseerd op de aanmaakdatum van de fiches en het laatste gebruik in een document.

WinBooks on Web stelt u de deactivering van ongebruikte referenties voor. De gebruiker heeft altijd de keuze om de vakjes waarvoor hij de referentie wil behouden uit te vinken.

Zodra u uw keuze hebt gemaakt, klikt u op de knop .

Bevestig het deactiveringsvoorstel door op de knop  te klikken.

Herstart de applicatie om de referenties te deactiveren.