Instellingen - Configuratiescherm - Virtual Invoice - Opties Virtual Invoice

Sorteer uw documenten in Virtual Invoice op:

• Naam
  • Documentdatum
  • Datum upload

De keuze van de configuratie die op dit niveau is gemaakt, wordt direct na het opslaan weergegeven in het scherm van Virtual Invoice in WinBooks on Web.

De documenten zullen gesorteerd worden volgens de volgorde die is opgegeven in de instellingen van de module Virtual Invoice.

De gebruiker zal altijd de mogelijkheid hebben om de documenten in het scherm van Virtual Invoice op een andere manier te sorteren.