Bij het inboeken van aankopen-CN / aankopen, verkopen-CN / verkopen, ... kan de gebruiker direct de btw-vakken bekijken die door zijn activiteiten worden beïnvloed.

Selecteer het tabblad 'Lijst' van uw dagboek, wijzig eventueel de limieten met betrekking tot uw documentnummers (om de gewenste boekingen in het raster weer te geven) en klik op

Klik vervolgens op  om het overzicht te downloaden.

De samenvatting van de btw-vakken is direct beschikbaar in de PDF die gegenereerd is vanuit het inboekscherm.