Het is voortaan mogelijk om meerdere leveringsadressen te gebruiken voor eenzelfde relatie. U kunt dus voor de levering aan eenzelfde relatie de ene keer adres X gebruiken en de andere keer adres Y. De selectie van het adres geschiedt tijdens het aanmaken van de leveringsbon.

U kunt aan het leveringsadres een specifieke naam geven.

Activatie van de optie

De activatie van de meerdere leveringsadressen geschiedt via Instellingen / Configuratiescherm / Dossieropties / tabblad Relatie.

Beheer van meerdere adressen

Vink dit vakje aan om het beheer van meerdere adressen in de relaties te activeren.

Beheer van de naam voor een adres

Vink dit vakje aan om een specifieke naam aan elk leveringsadres toe te kennen.

Herstart WinBooks on Web nadat u uw aanpassingen bewaard hebt.

Definitie van de adressen op niveau van de relaties

De identificatiefiche van de relatie is nu voorzien van 2 nieuwe knoppen (Toevoegen en Wissen) in het tabblad Adres

Voeg zoveel leveringsadressen toe als er nodig zijn voor uw business. Er is geen limiet op het aantal adressen dat u kunt aanmaken. U kunt hen individueel identificeren door hen een betekenisvolle naam te geven.

Zorg ervoor dat een kleur in de kolom 'Aflevering' is aangeduid zodat zij in aanmerking kunnen genomen worden bij het opstellen van uw documenten.

geeft het adres aan dat zal worden weergegeven als leveringsadres

geeft aan of het gaat over het default leveringsadres

Gebruik van meerdere adressen tijdens het boeken van leveringen

Het default leveringsadres wordt automatisch ingevuld.

Klik in de hoofding van uw leveringsdocument op  om eventueel een ander leveringsadres voor dit document te selecteren.

Selecteer het gewenste leveringsadres in het venster. Boek uw leveringsdocument zoals gewoonlijk en het gewenste leveringsadres zal in de lay-out worden weergegeven.