Bij het inboeken van een aankoopfactuur heeft de gebruiker de mogelijkheid om een betalingsstatus toe te wijzen.

WinBooks on Web biedt u de mogelijkheid om de lijst met leveranciersfacturen die niet kunnen worden betaald, af te drukken.

Overzichten - Beheer - Facturen vergrendeld (Geblokkeerde facturen) - Leveranciers

Selectiecriteria

Leverancier

Alles

Selecteer al uw leveranciers of specificeer een reeks leveranciers.

Filter

Pas uw filter aan met de operatoren =, Bevat, Beginnend met, met de configureerbare velden die u mogelijk hebt toegevoegd in de fiche van uw derde partij.

Alle categorieën

Selecteer alle leverancierscategorieën of een specifieke categorie.

Dagboeken

Selecteer alle dagboeken of kies een specifiek dagboek

Referentiedatum

Voer de datum in (formaat DD / MM / JJJJ) die bepaalt of de factuur al dan niet vervallen is. De datum van vandaag wordt voorgesteld als standaardwaarde.

Opties

Sorteer per
  • Documenten
  • Leveranciers
Output

Open het overzicht na de verwerking

Het overzicht zal automatisch worden geopend in het door u gekozen formaat (Excel of PDF).

Zonder formaat voor Excel

Deze optie is van toepassing bij het exporteren van uw overzicht naar Excel. Hierdoor wordt het overzicht zonder pdf lay-out naar Excel geëxporteerd.

Voorbeeld

Exporteer naar Excel voor een optimaal gebruik van de informatie.