De knop  in het inboekscherm van aankopen/verkopen of de knop  in het linkergedeelte van het scherm van Virtual Invoice, geeft u toegang tot de historiek van de boekingen die eerder door deze relatie in het betrokken dagboek werden gebruikt.

Aan de linkerkant worden de documenten weergegeven die reeds voor deze derde partij in het dagboek waarin u zich bevond, zijn ingeboekt.

Aan de rechterkant worden de gebruikte rekeningen weergegeven die in het actieve document (grijs) zijn gebruikt.

De weergave is ofwel gebaseerd op de documenten (1 per 1) = tabblad By document, zoals  hierboven weergegeven,

ofwel per gebruikte rekening voor deze relatie (tabblad By Account).

: selecteer ofwel het document (in zijn geheel), ofwel de algemene rekening.

: zoom in op de reeds bewaarde boeking voor deze relatie (alleen lezen).

: sluit het scherm 'Historiek'.

De weergegeven historiek zal steeds, voor de relatie die in het inboekscherm werd ingevuld, de historiek zijn van het in het inboekscherm ingevulde dagboek.