Start Word en ga in de menu naar Files/Options/Trust Center.

Klik op de optie .

Selecteer in de linkermenu 'Trusted Add-In Catalogs' en kopieer in het veld Catalog Url: \\winbooks.be\departments\Developments\WinbooksOnWeb\addin-word.

Klik vervolgens op  en vink het vakje Show in menu aan.

Bevestig vervolgens 3 keer uw keuze door op  te klikken.

Sluit Word en herstart deze toepassing.

Open een nieuw Word-document en ga in de menu INSERT. Klik in het lint bovenaan op   en kies WinBooks Word Formula  in Shared Folder.

De WinBooks Add-In is nu correct geïnstalleerd in uw Word en kan gebruikt worden om uw lay-out aan te maken.

De Word Add-In voor WinBooks on Web werd ontwikkeld voor Office 2016, niet voor vorige versies.