Standaard is er nu een nieuwe identificatiefiche voor klanten, leveranciers en algemene rekeningen beschikbaar bij het aanmaken van een nieuwe derde partij of van een algemene rekening.

Deze nieuwe identificatiefiche bevat alleen de essentiële informatie die de gebruiker direct nodig heeft. Vul de informatie zorgvuldig in en sla deze op door op de knop  te klikken

De enige 2 verplichte velden bij het aanmaken van een fiche zijn de referentie en de naam (de omschrijving in het geval van een algemene rekening). U kunt uw identificatiefiche opslaan zodra deze 2 gegevens zijn ingevuld.

Deze nieuwe identificatiefiche heeft geen tabbladen meer. Het toont alleen de essentiële informatie van het bedrijf (van de algemene rekening) en de standaardwaarden. De volledige identificatiefiche is steeds toegankelijk door op de knop (Ga naar)  te klikken.

De verrichtingen van derde partijen en van de algemene rekeningen zijn toegankelijk door op de knop te klikken.

Alle functionaliteiten (velden, iconen, ...) worden beschreven in de rekeningfiches van de online help van WinBooks on Web.

Hoe voeg ik bepaalde velden toe in deze nieuwe fiche?

De nieuwe fiches van de klanten, de leveranciers en de algemene rekeningen kunnen worden aangepast aan de behoeften van uw bedrijf.

Instellingen - Configuratiescherm - Gebruikersvoorkeuren - Invoeren - Fiche

Klik op de knop .

Markeer het veld dat u wilt weergeven in ficheweergave of in lijstweergave .

Klik vervolgens op en herstart de toepassing.

De 2 velden zijn toegevoegd aan de nieuwe fiche.