Export van het dossier

Klik in het menu Tools/Boekhouding op

Klik op de knop .

Aanmaken van het dossier op het Digitalisatieplatform van WinBooks

WinBooks on Web zal u een aanmaakwizard voorstellen tijdens de eerste export van uw dossier naar WinBooks View.

Klik op  om toegang te verkrijgen tot de wizard.

Aanmaakwizard

Selecteer uw dossier met behulp van de afrolmenu en klik vervolgens op  .

Kies in de afrolmenu de module WinBooks View en klik vervolgens op  .

Activeer de opties van uw WinBooks View en verlaat de wizard door op  te klikken.

De wizard bevestigt de aanmaak en de configuratie van uw WinBooks View dossier. U kunt het scherm nu sluiten door op te klikken en het digitalisatieportaal van WinBooks te verlaten. Ga vervolgens terug naar uw WinBooks on Web toepassing.

Wizard

De hierboven beschreven procedure dient slecht één keer te worden uitgevoerd bij de eerste export van uw dossier naar WinBooks View.