Verplaatsing van een fiche naar een andere fiche

Selecteer in het tabblad 'Samenstelling (Stuklijst)' van de fiche van een gekoppelde artikel of een commerciële kit, het gewenste onderdeelartikel en klik op de knop Ga naar om naar de fiche van dit artikel te gaan.

Lijst

Klik in het tabblad 'Samenstelling (Stuklijst)' van een onderdeelartikel van een gekoppelde artikel of een commerciële kit op de knop Lijst, om op een vlugge manier te zien van welk samengesteld artikel dit artikel deel uitmaakt.

Wijziging van de verkoopprijs van een onderdeelartikel van een commerciële kit

Stel dat de prijs van de Skihelm verhoogt van 50,00 € naar 70,00 €.

Na wijziging van de aankoopprijs in het tabblad 'Voorwaarden' van de fiche van de Skihelm, stel WinBooks voor om :

• de verkoopprijs van dit artikel te herberekenen (niet per default aangevinkt)
  • de prijs van de samengestelde artikelen die dit artikel in hun samenstelling hebben opgenomen, ook te herberekenen.