Goed nieuws voor onze Duitse vrienden, de interface van WinBooks on Web is nu ook beschikbaar in het Duits.

Klik boven de menu op het veld 'taal' (naast de naam van het dossier, het boekjaar en de valuta) en selecteer de Duitse taal.

Bewaar uw selectie door op de knop  te klikken.

Bovenstaande operatie zal de taal van de interface enkel omzetten in het Duits tijdens uw actieve sessie.

Indien u STEEDS de interface van uw WinBooks on Web in het Duits wenst te hebben, vraag aan uw administrator om het Duits als interfacetaal in te stellen in de instellingen van uw WinBooks on Web gebruiker.