U kunt de details van uw verschillende patronen bekijken door ofwel op de patroon zelf te klikken , ofwel door op  te klikken.

De verschillende details van uw patroon zijn terug te vinden in 3 tabbladen:

Informatie patroon

U vindt er informatie zoals capaciteit, gebruikte eenheden, beschikbare eenheden, status, aanmaakdatum, activatiedatum en vervaldatum.

Een visuele grafiek in de vorm van een cirkeldiagram toont u het aantal eenheden dat aan uw patroon is toegekend en het aantal eenheden dat al is gebruikt.

Gebruik per dossier

Informeert u over het aantal eenheden van uw patroon dat per dossier werd gebruikt.

Gebruik per datum

Informeert u op dagelijkse of maandelijkse wijze over het aantal eenheden dat door uw patroon werd gebruikt.

Beweeg uw cursor over de grafiek om het aantal gebruikte eenheden weer te geven.

Sleep de grenzen  van links naar rechts om uw datumbereik te wijzigen.