Configuratie van de mededeling voor een patroon

Om nooit zonder een actief patroon te vallen, is het mogelijk om notificatiemails te configureren met volgende elementen:

Mededelingsregels

Dagen

Het aantal resterende dagen voor vervaltijd

Eenheden

Het aantal resterende eenheden voor vervaltijd

Percent

Het percentage van de resterende eenheden voor vervaltijd

Schuif de schuifregelaar om de waarden i.v.m. meldingen te wijzigen.

Ontvangers

Verdeler

Schuif de schuifregelaar naar rechts om uw verdeler te verwittigen wanneer een patroon zal vervallen.

Licentie administrators

Schuif de schuifregelaar naar rechts om alle administrators van uw licentie te verwittigen wanneer een patroon zal vervallen.

Gebruiker

Specificeer een gebruiker die moet worden verwittigd wanneer een patroon zal vervallen.

Overige

Geef de e-mailadressen op die moeten worden verwittigd wanneer een patroon zal vervallen.