Voeg de GEBRUIKER(S) die overeenkomen met uw criteria toe aan de geselecteerde groep. Klik op .

Selecteer de gebruiker die u wilt toevoegen in de afrolmenu. Klik tenslotte op .

In bovenstaand voorbeeld is de gebruiker OndernemerDigAcc@winbooks.be toegevoegd aan de groep 'KlantenConnect'.

Voer dezelfde bewerking uit voor alle klanten die u aan de groep 'KlantenConnect' wilt toevoegen

Als u een klant uit deze groep wilt verwijderen, selecteert u deze door het vakje voor zijn naam aan te vinken, zoals bijvoorbeeld  en vervolgens op  te klikken.

Exporteer de lijst van uw gebruikers met (CSV, XLSX of TXT).

zal de hele groep verwijderen en de gebruikers die eraan zijn gekoppeld.