Voeg in de geselecteerde groep de ROLLEN toe die overeenkomen met uw criteria. Klik op

Selecteer de rol die u aan de groep wilt toevoegen in het afrolmenu. Klik vervolgens op .

In bovenstaand voorbeeld is de rol 'connect.entrepreneur' toegevoegd aan de groep 'KlantenConnect'.

Als u meerdere rollen aan de geselecteerde groep wilt toevoegen, selecteer ze in de afrolmenu wanneer u een rol aan een groep toevoegt.

Als u een rol uit deze groep wilt verwijderen, selecteert u deze door het vakje voor de naam aan te vinken, zoals bijvoorbeeld  en vervolgens op   te klikken.

verwijdert de hele groep en de rollen die eraan zijn gekoppeld.