Gelieve hierbij de lijst met de belangrijkste verbeteringen - nieuwigheden geïntroduceerd in versie 7.03, te vinden.

Beheer meerdere e-mailadressen voor aanmaningen en klantenfacturen

Naast het veld e-mailadres voor aanmaningen/facturen in een klantenfiche, hebt u via  de mogelijkheid om meerdere e-mailadressen aan te maken.

U kunt dus, indien u dit wenst:

• een e-mailadres invoeren voor de aanmaningen en een ander e-mailadres voor de facturen
  • één of meerdere e-mailadressen voor de aanmaningen invoeren
  • één of meerdere e-mailadressen voor de facturen invoeren

Beheer van de VU per voertuig 2020

Vanaf versie 7.03 kunt u ook voertuigkosten invoeren met het beheer van de VU per voertuig in de financiële verrichtingen.

Import Excel

De import vanuit Excel van de analytische gegevens in de fiches van vaste activa is nu mogelijk.

Luxemburgs dossier

Luxemburgse administratieve documenten: toevoeging van de lay-out 2020 van het boekhoudplan in XML-formaat voor ecdf (Betreft alleen de dossiers gestart in 2020 met het nieuwe boekhoudplan 2020).

Nieuwe optie in de gebruikersvoorkeuren

De optie standaard 'Kopiëren' of Ristorneren' van een diverse post kan worden opgeslagen in de Gebruikersvoorkeuren (tabblad Invoer - Financiële /DP).

Simulatieverrichtingen

Beheer van simulatieverrichtingen in de Audit-overzichtstabel.

Naam van het bestand van de betalingen aan leveranciers

Er is een optie toegevoegd bij het genereren van een betalingsbestand (Leveranciersoverschrijvingen). Hiermee kunt u een voorvoegsel toevoegen aan de naam van het betalingsbestand. 'Voeg de dagboekcode toe in het voorvoegsel van het betalingsbestand'.

Beheer overzicht van het bijwerken van gegevens (Gevorderde parameters)

Als u 'Beheer overzicht van het bijwerken' (Beheer opvolging van updates) hebt geactiveerd, wordt een tooltip met de gebruiker en de aanmaak- of wijzigingsdatum weergegeven wanneer u uw cursor plaatst:

• In 'Lijst'-modus op het veld 'Bedrijf' van klanten en leveranciers
  • In 'Lijst'-modus op het veld 'Omschrijving' van de algemene rekeningen
  • Op het veld 'Document' wanneer u de boekingen voor een klant, leverancier of algemene rekening bekijkt