Toevoeging van een logo op de lijsten

In de Fiduciaire versie bestaat voortaan de mogelijkheid om een logo in de linker bovenhoek op alle vanuit WinBooks afgedrukte lijsten toe te voegen (mits uitzondering van de Administratieve Documenten)

1. Klik in de menu DOSSIER op de optie PARAMETERS en vervolgens op de optie LOGO.
  2. Vul de Administratorcode in.
  3. Kies printen met het logo.
  4. Geef de weg naar de map of directory waar het te gebruiken logo zich bevindt.
    De knop  laat toe om de weg naar de toegang van het logo te verwijderen en de optie Zonder logo te activeren.
  5. Het logo verschijnt in de kader onderaan om het geselecteerde logo te bekijken.

Het formaat van het logo moet een jpg-formaat zijn en de grootte mag niet groter zijn dan 1000 KB.

Er is geen specifieke test op de RATIO (verhouding breedte/hoogte).

Desalniettemin is er een maximale breedte en hoogte waarop wij ons baseren om het beeld te herdimensioneren.

Max. breedte  = 2400 twips (ongeveer 160 pixels of 4.2 cm)

Max. hoogte = 900 twips (ongeveer 60 pixels of 1.5 cm)

Dit logo wordt op de lijsten van ALLE dossiers afgedrukt.  Indien u dit logo niet wenst af te drukken voor een welbepaald dossier, vink dan de optie 'Geen logo afdrukken voor dit dossier' aan in de Afdrukparameters