Om toegang te krijgen tot de e-FFF Soc Sec rekeningen

1. Klik in de menu Bestand op de optie Tabellen
  2. Klik vervolgens op Tabel met de lonen DP.

Deze correspondentietabel bevat de codes (zoals meegegeven in het e-FFF SocSec bestand door het sociaal secretariaat) en de bestemmingsrekeningen (algemene rekeningen die in WinBooks worden gebruikt).

Voor elke code kunt u een algemene rekening toewijzen.

Het bijwerken van deze tabel geschiedt automatisch wanneer u de wachtrekening (of een andere algemene rekening) door een andere algemene rekening vervangt in uw "e-FFF SocSec" Diverse Post.

De kolom “Analytisch” wordt slechts getoond indien u een analytisch plan geselecteerd hebt in de instellingen van de Lonen DP (detail per werknemer).

Zodra u de kolom ‘D’ (detail) activeert, kan u een aparte algemene rekening  (en indien nodig een analytische rekening) per werknemer bepalen

Activeer de optie Detail uitsluitend  voor de codes waarvoor het opvolgen per werknemer nuttig is.

Bij de eerst bepaling van de instellingen, kent WinBooks de lijst met de werknemers die in het e-FFF SocSec bestand opgenomen zijn, niet.

Vooraleer het bestand in te lezen dient u het veld  ‘D’ (detail) te activeren

Na het inlezen van het bestand met de lonenDP’s zal de lijst met de werknemers beschikbaar zijn.

Plaatst u op de regel waarvoor u het detail per werknemer hebt aangevraagd. Een tweede venster komt tevoorschijn.

Koppel vervolgens een algemene (en analytisch) rekening aan iedere werknemer.

De waarden die ter hoogte van de hoofdregel werden aangeduid, zullen bij het inlezen van de dp standaard overgenomen worden.