Het officiële boekhoudplan van Luxemburg is vanaf 1 januari 2020 aangepast.

Om dit te doen, kunt u dezelfde tools hergebruiken die werden voorgesteld bij de vorige wijziging van het boekhoudplan in 2011, namelijk de update van de referentie van de algemene rekeningen.

Aangezien de toegang tot de update van de algemene rekeningen beveiligd is, neemt u indien nodig contact op met uw verdeler.

Ondertussen hebben we in versie 7.01.010 een andere functie toegevoegd die het mogelijk maakt om algemene rekeningen tegelijkertijd in meerdere dossiers te kopiëren.

We raden u natuurlijk aan om deze updates in het boekhoudplan aan te brengen nadat u uw boekjaar 2019 hebt afgerond en uw balansen van 2019 hebt vrijgegeven.

Aarzel niet om een ​​back-up van uw dossier te maken zodat u uw gegevens met het oude boekhoudplan opnieuw kan bewerken of raadplegen.