Om toegang te krijgen tot het bestand van de investeringen :

Open het bestand van de investeringen door op het icoontje  te klikken of door vervolgens de menu VASTE ACTIVA en de optie INVESTERINGEN te selecteren.

Drie verschillende presentaties zijn voorzien om de gegevens aangaande de investeringen te visualiseren. Naast de lijst met alle vaste activa die u terugvindt in het tabblad LIJST (F2), geeft het tabblad   HISTO (F4) u een overzicht van de boekingen. Via het tabblad FICHE (F5) kunt u de kenmerken van ieder goed nader bekijken. Eenzelfde indeling werd al besproken m.b.t. de algemene rekeningen, de klanten en de leveranciers. U kunt makkelijk van een presentatie naar een andere switchen door te klikken op het betrokken tabblad of gebruik te maken van de functietoetsen.

• In het tabblad LIJST worden alle in de fiches ingevoerde gegevens van de vaste activa alsook het reeds geboekte saldo opgenomen.  Dit tabblad wordt standaard getoond van zodra u het bestand van de investeringen opvraagt. Standaard worden de investeringen op referentie  gesorteerd, doch kunt u  steeds de volgorde wijzigen.
  • Het tabblad HISTORIEK  toont de historiek van de boekingen m.b.t een welbepaalde investering.
  • Het tabblad FICHE geeft u een overzicht van alle kenmerken van een vaste activa.

• De knop  laat toe om selecties uit te voeren opdat de lijst met de investeringen zou worden vereenvoudigd.

Zodra een filter actief is, verschijnt de knop  in het groen. Om de filter te deactiveren, dient u opnieuw op de knop te klikken. Kruis de optie Alle investeringen tonen aan.