Om het artikelbestand te openen :

• klik op het icoon  van de toolbar.
  • of klik op de menu FACTURATIE en kies de optie ARTIKELEN.

U beschikt over drie weergaven om de artikelen te bekijken, te weten LIJST (F2), BOEKINGEN (F4) en FICHE (F5). Voor deze weergaven gelden dezelfde regels als voor de gelijkaardige weergaven die reeds beschreven zijn voor de algemene rekeningen, klanten en leveranciers. U kan van één weergave naar het andere switchen door op het overeenkomende tabblad te klikken of door van de functietoetsen gebruik te maken.

• De weergave LIJST geeft een lijst van alle artikelen die in het bestand aanwezig zijn. Dit is de defaultweergave als u het artikelbestand opent, alsook bij het invoeren van facturen. De artikelen worden op artikelnummer gesorteerd, maar u kan de sorteervolgorde wijzigen.
  • De weergave BOEKINGEN laat u toe de historiek van de transacties die u voor een in de lijst geselecteerd artikel verricht hebt, te zien.
  • De weergave FICHE geeft u toegang tot de basisfiche van het in de lijst geselecteerde artikel.