Met First Belastingaangiften hebt u de mogelijkheid om gegevens zoals de lijst met VU en de fiche 275U te recupereren.

Klik hier voor toegang tot de online help voor 'First Belastingaangiften'.

Fiche 275 U

Vul vanuit de Afdrukken van WinBooks, tabblad Vaste Activa, de selectieparameters in.

Bekijk uw tabel op het scherm en voer indien nodig wijzigingen in.

Klik vervolgens op Export / First Belastingaangiften

Selecteer de map waarin het bestand van het XML-type dat in First Belastingaangiften zal geïmporteerd worden, moet worden bewaard en geregistreerd.

Selecteer vanaf uw dossier in First Belastingaangiften, XML importeren.

Selecteer het te importeren XML-bestand (dewelke u vanuit WinBooks hebt aangemaakt).

Wanneer de import beëindigd is, zal u een bevestigingsboodschap ontvangen.

U kunt het resultaat van uw import raadplegen.