Selecteer het programma WinBooks View export, in de menu AUDIT.

Een scherm laat u toe om vooraf een reorganisatie van het boekhouddossier te doen en een eindperiode voor de synchrionisatie van de gegevens te definiëren. Standaard wordt de Afs periode in aanmerking genomen.

Door op  te klikken, worden de boekhoudgegevens van WinBooks getransfereerd naar het digitalisatieplatform van WinBooks en zijn klaar om in WinBooks View te worden gebruikt.

Klik op  om toegang te hebben in WinBooks View vanuit WinBooks Classic.