Indien een leverancier (of een klant) systematisch aanleiding geeft tot een bepaalde boeking, is het handig om deze boeking aan de sjablonen toe te voegen en tegelijk aan betreffende leverancier (of klant) te koppelen.
Indien een typeboeking aan een derdenfiche gekoppeld is, wordt deze boeking automatisch op het scherm getoond als u betreffende derden selecteert bij het invoeren van een boeking.

1. Roep de derdenfiche in het scherm op.
  2. Klik op het icoon  naast het veld voor het invoeren van de default Grootboekrekening.
  3. Selecteer de te importeren typeboeking zodra de derdenreferentie geselecteerd is.

4. Sla de doorgevoerde wijzigingen op.