De gebruikers die de module Office API full in hun licentie hebben, krijgen in EXCEL een extra menu, WINBOOKS, te zien.

Indien het menu WinBooks niet verschijnt in Excel, dient u als volgt te werk te gaan om dit te activeren:

• Start het programma WINBOOKS op.
  • Open een dossier (PARFINV bv.).
  • Selecteer de menu DOSSIER.
  • Selecteer de optie AFDRUKKEN.
  • Selecteer een lijst (de actuele balans van de algemene rekeningen bv.) door het overeenstemmende vak aan te kruisen.
  • Klik op
  • Klik op EXCEL EXPORT.
  • Kruis - in het dialoogvenster - het vak MS EXCEL OPENEN OM HET DOCUMENT TE VISUALISEREN aan
    .
  • Klik op

Om de link tussen WinBooks en Excel te leggen:

• Selecteer de menu TOOLS van Excel.
  • Kies de optie ADD-INS.
  • Kruis het vak WINBOOKS FOR EXCEL aan.
  • Klik op  om de link te activeren en de menu WINBOOKS in Excel te laten verschijnen.

Bovenaan de pagina
  • No labels