Om de lijst van de documenten die d.m.v. de optie BOEKEN van het menu FACTURATIE ingevoerd zijn, te raadplegen :

1. Selecteer de menu FACTURATIE en kies de optie RAADPLEGEN.
  2. Wijzig eventueel het voorgestelde documenttype of het te gebruiken sorteercriterium.
  3. Voer eventueel de referentie van een klant in om enkel de documenten m.b.t. deze klant te bekomen.

• In deze lijst vindt u voor elk document een aantal algemene gegevens. U kan o.a. zien of het document afgedrukt is of niet.
  • Om een document zoals het ingevoerd is, te bekijken, selecteer het in de lijst en klik op .