Het kan nodig zijn om een paar keer terug te keren naar een situatie van de rekeningen voorafgaand aan de huidige situatie. De situaties voorafgaand aan de laatste download van het boekhouddossier in WinBooks View zijn toegankelijk via de menu Management / Restore.

Selecteer in de tabel de situatie die op een specifieke datum bestaat en die u wilt recupereren, en klik vervolgens op .

Een bepaalde situatie op een specifieke datum kan uit de tabel verwijderd worden door op te klikken.

Weergeven

Standaard bevat dit rapport de 10 laatste downloads van uw boekhouddossier naar WinBooks View.

De 10 bewaarde situaties zullen slechts gedurende maximaal 1 jaar beschikbaar zijn.

Ter herinnering, het beheer van deze gegevens is alleen toegankelijk in het gedeelte Management voor de accountant.