Wanneer een nieuwe versie wordt uitgebracht, publiceert WinBooks naast de aangepaste online-documentatie ook een samenvatting van wat er nieuw is onder het menu Release notes.

De 'Release notes' zijn toegankelijk via het icoon of foto rechtsboven in de banner van het 'WinBooks View'-scherm.

Klik op dit icoon en selecteer vervolgens  in het afrolmenu.

De rode stip geeft aan dat er een nieuwe ongelezen release note is. Van zodra u op deze menu-item klikt, verdwijnt de rode stip.

Elke versie van WinBooks View wordt geïdentificeerd door een versienummer dat op een apart tabblad wordt vermeld.

Lees wat er nieuw is in de release en klik vervolgens opom de release note te verlaten.