Het gebruikersprofiel is toegankelijk via het icoon of foto rechtsboven in de banner van het 'WinBooks View'-scherm.

Klik op dit icoon en selecteer vervolgens in het afrolmenu.

Aanpassen

Klik op  om uw profielfoto te wijzigen.

E-mailadres

Dit veld kan niet worden gewijzigd, het vult uw verbindings-ID in.

Voornaam

Vul in dit veld uw voornaam in.

Naam

Vul in dit veld uw naam in.

Taal van de toepassing

Kies in het afrolmenu de gewenste taal voor uw interface.

Aantal decimalen voor de bedragen

Definieer het aantal decimalen dat u wilt beheren voor de weergegeven bedragen.

Het aantal getoonde decimalen is dus gerelateerd aan het gebruikersprofiel en niet aan de dossiers die in WinBooks View worden beheerd. Als de eindklant van de accountant bijvoorbeeld de bedragen met 2 cijfers na de komma wilt weergeven, moet ook het profiel van deze eindklant worden aangepast.

Bij geringe afwijkingen moet er rekening mee worden gehouden dat de som van de afrondingen niet gelijk is aan de afgeronde som van de twee.

Notificaties

Ontvang een e-mail na het bijwerken van dit dossier

Sleep de schuifregelaar naar rechts (='Ja') om een melding te ontvangen wanneer uw boekhouddossier is bijgewerkt en geëxporteerd naar WinBooks View.

De in dit scherm aangebrachte wijzigingen worden automatisch doorgegeven op het digitalisatieportaal in uw gebruikersprofiel.

Notificaties bij het overschrijden van het budget

Als u budgetten in uw dossier beheert, kunt u ook bepalen om een notificatie per mail te krijgen wanneer een budget wordt overschreden.

Een mail ontvangen na het overschrijden van deze budgetten

Selecteer het budget of de budgetten in de afrolmenu waarvoor u een mail wenst te ontvangen.

Drempel vanaf welke de notificaties worden gegenereerd (%)

Definieer de drempel vanaf welke de notificaties moeten worden gegenereerd.

Het percentage van de drempel van overschrijding is hetzelfde als u een melding wilt ontvangen dat meer dan één budget is overschreden.

De notificatie-instellingen met betrekking tot het overschrijden van het budget, worden alleen weergegeven als u budgetten gebruikt in uw WinBooks View.

Cookies

Functionele cookies

Deze functie kan niet worden gewijzigd.

Statistische cookies

Sleep de schuifregelaar om statistische cookies al dan niet toe te laten.