Het overzicht Liquiditeit geeft volgende informatie weer:

• de liquiditeit aan het begin van het boekjaar
  • de cashflow
  • de operationele cashflow
  • de cashflow uit operationele activiteiten en investeringen
  • de cashflow door de jaren heen
  • de liquiditeit op het einde van het boekjaar

Grenzen van boekjaar

Het kan in sommige gevallen interessant zijn om slechts een deel van een boekjaar te willen bekijken. Klik op  en kies uw eigen afsluitingsperiode.

Selecties

Type schema

• Verkorte schema
  • Volledige schema

Afhankelijk van het geselecteerde schema, zullen de berekeningen anders zijn.

Keuze van het boekjaar

Standaard zijn de 4 recentste boekjaren (of alle boekjaren indien er minder dan 4 boekjaren zijn) geselecteerd

Als uw gedownloade dossier in View meerdere boekjaren bevat of indien u er slechts één wenst weer te geven, selecteer deze in het afrolmenu .

De informatie van de geselecteerde boekjaren wordt in afnemende volgorde weergegen. Schuif de optie naar rechts om de boekjaren in toenemende volgorde weer te geven.

Keuze van herindeling

Selecteer uit de voorstellen inhet gewenste type balans:

• zonder herindeling
  • met geherclassificeerde rekeningen volgens het formaat van een interne balans
  • met geherclassificeerde rekeningen volgens het formaat van een NBB-balans

Parameters van de liquiditeiten

Klik op om de extra-boekhoudkundige parameters met betrekking tot uw dossier te definiëren.

Vul de bovenstaande tabel in met de waarden die nodig zijn voor de verschillende boekjaren en klik op .

Klik vervolgens op .

Het rapport bekijken