De ondernemer heeft de mogelijkheid om zijn eigen homepage te definiëren.

Het definiëren van uw eigen homepage is toegankelijk via het icoon of foto rechtsboven in de banner van het 'WinBooks View'-scherm.

Plaats u op de gewenste pagina (overzicht) en klik vervolgens op in het afrolmenu van uw profiel.

Het opslaan van de homepage wordt bevestigd door

De volgende keer dat u een connectie maakt met WinBooks View, wordt de geselecteerde pagina voorgesteld.

U kunt te allen tijde besluiten om een nieuw overzicht als startpagina te definiëren. Het nieuwe overzicht wordt dan het standaardoverzicht dat wordt weergegeven wanneer u zich connecteert. Het vorige overzicht verdwijnt.

Elke gebruiker kan alzo zijn eigen homepage hebben.