Het overzicht Balansposten geeft u essentiële informatie over de activa en passiva van uw bedrijf.

Grenzen van het boekjaar

In sommige gevallen kan het interessant zijn om slechts een deel van een boekjaar te willen bekijken. Klik op  en kies zelf het einde van uw rapporteringsperiode.

Selecties

Het is niet mogelijk om meer dan één jaar in dit rapport te selecteren

Om het boekjaar te veranderen, klik op en selecteer het gewenste boekjaar in de voorgestelde menu.

Selecteer vervolgens in, om uw overzicht op verschillende manieren te berekenen, het gewenste type balans:

• zonder herindeling
  • met geherclassificeerde rekeningen volgens het formaat van een interne balans
  • met geherclassificeerde rekeningen volgens het formaat van een NBB-balans

Klik na het maken van uw keuze op .

Overzicht Balansposten

Elke rubriek in dit overzicht kan worden uitgevouwen, om de maandelijkse bedragen weer te geven waaruit het bestaat. De rubrieken die bedragen bevatten, worden in het blauw weergegeven.

Klik eenvoudigweg op de titel van de rubriek om de titelrekeningen te zien waaruit het bestaat. Verplaats de schuifbalk naar rechts om de volgende maanden te bekijken.

De drill down kan worden uitgevoerd op de bedragen die in blauw zijn gemarkeerd, of op de titelrekening (ook in blauw).